Prywatność i cookies

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych wszystkie dane naszych Klientów są traktowane jako poufne i są zbierane wyłącznie w celu realizacji złożonego zamówienia u Dostawcy. Przetwarzanie danych osobowych następuje w tym przypadku w zgodzie z przepisem art. 23 ust. 1 pkt. 3 ustawy z dnia z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U z 1997 r. Nr 133, poz. 833 ze zm.).

W celu złożenia Zamówienia Klient powinien podać dane umożliwiające kontakt z nim, a szczególności:
• Imię,
• Nazwisko,
• Telefon kontaktowy,
• Adres poczty elektronicznej (e-mail).

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne w celu realizacji Zamówienia. Dane te nie będą udostępniane, sprzedawane ani użyczane innym podmiotom. Administratorem danych jest Abacus Internet Solutions Więcko sp.j.

Każdy Klient ma prawo do wglądu, poprawiania oraz usunięcia swoich danych osobowych – zmian w zakresie swoich danych osobowych Zamawiający może dokonać poprzez przesłanie właściwego oświadczenia woli na adres serwisu. Serwis zastrzega sobie prawo do odmowy usunięcia danych Klienta, jeżeli ich zachowanie jest niezbędne w celu realizacji roszczeń lub jeżeli wymagają tego obowiązujące przepisy prawa.

Witryna używa plików cookies – pliki cookie są potrzebne do funkcjonowania tego serwisu internetowego. Jeśli nie blokujesz tych plików, to korzystanie z tej witryny oznacza zgodę na użycie cookie oraz zapisywanie ich w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.